Trikostrav s.r.o. 

                                     Piatok: 24.11.2017
Pol. slepačí vývar s rezancami (1,3,9) 0,35L
1. Hovädzí mexický guláš, hrášková ryža, ster.uhorka (1,7) 70,20,120,220,100
2. Brav. panenka v oravskej slanine, zemiaky s vňaťou, cviklový šalát (1) 70,100,250,120
3. Rybie filé na kúpeľný spôsob, zemiaková kaša, zel.šalát (1,4,7) 100,100,250,120
4. Perník s lekvárom, čokoládou a kokosom, kakao (1,3,7) 300, 0,25L
5. Šošovicový prívarok s volským okom, zemiaky s vňaťou (1,3,7) 200,2ks,250
6. Brav. panenka v oravskej slanine, grilovaná zelenina, cviklový šalát (1) 70,100,200,120
7. Obložená bageta s tuniakom, kukuricou a ľadovým šalátom(1,3,4,7) 2ks (á 230g)

Trikostrav s.r.o. – Jedálny lístok od 27. 11. 2017 do 1. 12. 2017
Pondelok: 27.11.2017
Pol. hŕstková so zeleninou (1,9) 0,35L
1. Kuracie prsia na hrášku, ryža, zel. šalát (1) 75,120,220,120
2. Brav. mexický rezeň, zemiaky s vňaťou, zel. šalát (1,7) 100,100,250,120
3. Králik na staročeský spôsob, knedľa (1,3,7,8) 70,200,170
4. Trhanec s omáčkou z lesného ovocia, džús (1,3,7) 300,100, 0,25L
5. Syrové dukáty, zemiaky s vňaťou, tatárska omáčka (1,3,7) 120,250,50
6. Brav. mexický rezeň, pečená tekvica hokkaidó, zel. šalát (1,7) 100,100,200,120
7. Mix šalát z bulguru, špargle, enciánu a vlaš.orechov, dressing, pečivo (1,3,7,8) 350,30,1ks

Utorok: 28.11.2017
Pol. frankfurtská (1,7) 0,35L
1. Bravčové hamburské stehno, cestovina (1,3,7,9) 70,140,200
2. Viedenská roštenka, ryža, uhorkový šalát (1) 70,120,220,120
3. Kurací rezeň v mrkvovom cestíčku, pečené zemiaky, zel. šalát (1,3,7) 120,250,120
4. Pečené buchty s lekvárom, mlieko (1,3,7) 300, 0,25L
5. Karfiolový mozoček, zemiaky s vňaťou, ster.uhorka (1,3,7) 200,250,100
6. Viedenská roštenka, fazuľkové struky, uhorkový šalát (1) 70,120,200,120
7. Ovocný tanier s orechmi (8) 450

Streda: 29.11.2017
Pol. hovädzí vývar s hviezdičkami(1,3,9) 0,35L
1. Maďarský guláš, knedľa (1,3,7) 70,200,170
2. Pstruh na tatranský spôsob, šťuchané zemiaky s cibuľkou, citrón (1,4,7) 120,100,250,1/8
3. Kuracie prsia s omáčkou z celozrnnej horčice, ryža, uhorkový šalát (1,7,10) 75,120,220,120
4. Zapekané rezance s makom a lekvárom, ovocie (1,3,7) 350,1ks
5. Špenátové halušky so syrovou omáčkou (1,3,7) 250,150
6. Pstruh na tatranský spôsob, pečená cuketa, citrón (1,4,7,9) 120,100,200,1/8
7. Mozzarellový tanier „Capresse“ s rajčinou a bazalkou, oliv.olej, pečivo (1,7) 360,30,1ks

Štvrtok: 30.11.2017
Pol. boršč s mäsom (1,7) 0,35L
1. Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb 120,300,100
2. Španielsky vtáčik, tarhoňa, ster.uhorka (1,3) 90,100,200,100
3. Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, knedľa (1,3,7) 90,50,200,170
4. Mrežovník s tvarohom, kakao (1,3,7) 360, 0,25L
5. Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou, zakysanka (1,3,7) 360,20, 0,25L
6. Španielsky vtáčik, pečená cvikla s rozmarínom, ster.uhorka (1,3) 90,100,200,100
7. Mix šalát s hruškou, kešu a pečenou slaninkou, dressing, cereál. kaiserka (1,7) 350,30,1ks

Piatok: 1.12.2017
Pol. cesnaková so zemiakmi (1) 0,35L
1. Rybie filé na vidiecky spôsob, zemiaková kaša, zel. šalát (1,3,4,7) 100,100,250,120
2. Námornícke mäso, slovenská ryža, ster.uhorka (1,3) 70,120,200,100
3. Morčací plátok s mozzarelou a rajčinou, ryža, zel. šalát (1,7) 100,100,220,120
4. Lángoš plnený šunkou a syrom, kečup (1,3,7) 360,50
5. Tofu v pikantnom cestíčku, pečené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,6,7) 120,250,50
6. Morčací plátok s mozzarelou a rajčinou, dusená zelenina, zel. šalát (1,7) 100,100,200,120
7. Obložená bageta s kuracími nugetkami, syrom a zeleninou (1,3,7) 2ks ( á 230 g )

Zmena jedálneho lístka vyhradená! Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59
Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100
Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6.
Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.
Želám Vám dobrú chuť! Zodp.vedúca Bc. Janka Košecká
www.trikostrav.sk