Vážení klienti od pondelka 8.6.2020 bude

prevádzka Lunchtime v prevádzke podľa

aktuálnych nariadení ÚVZ SR.

Výdaj bude možný denne

od 11:00-13:00.

 

Trikostrav s.r.o. – Jedálny lístok od 13. 7. 2020 do 17. 7. 2020

 

Pondelok: 13.7.2020

Pol. hráškový krém (1,7) 0,35L

1. Námornícke mäso, slovenská ryža, ster.uhorka (1,3) 70,120,200,100

2. Morčací steak na farebnom korení, ryža, šalát z čínskej kapusty (1) 75,100,220,120

3. Morčací steak na farebnom korení, pečená cuketa, šalát z čínskej kapusty (1) 75,100,200,120

4. Zemiaky zapekané so syrom a vajcom, zel.šalát (1,3,7) 360,120

5. Mix šalát so šunkou, syrom a cherry rajčinou, dressing, cer.kaiserka (1,3,7) 350,30,1ks

Utorok: 14.7.2020

Pol. minestrone so syrom (1,7) 0,35L

1. Kuracie prsia „Hawaii“, ryža, kompót (1,7) 90,120,220,120

2. Brav. mexický rezeň, šťuchané zemiaky, zel. šalát (1,7) 100,100,250,120

3. Brav. mexický rezeň, fazuľkové struky, zel. šalát (1,7) 100,100,200,120

4. Šišky s džemom, mlieko (1,3,7) 300, 0,25L

5. Brokol. šalát s camembertom, jablkami a mandľami, byl. zálievka, cer.pečivo (1,7,8) 350,30,1ks

Streda: 15.7.2020

Pol. zeleninový vývar s mušličkami (1,3,9) 0,35L

1. Bravčová tatranská zmes, knedľa (1,3,7) 70,200,170

2. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, zemiaky s vňaťou, citrón (1,3,4,7) 100,100,250,1/8

3. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, dusená zelenina, citrón (1,3,4,7) 100,100,200,1/8

4. Vyprážaný karfiol, zemiaky s vňaťou, tatárska omáčka (1,3,7) 200,250,50

5. Šalát „Cézar“ z kuracích pŕs s vajíčkom a krutónmi, dressing, pečivo (1,3,7) 350,30,1ks

Štvrtok: 16.7.2020

Pol. z hlávkovej kapusty so zemiakmi (1,3) 0,35L

1. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, mrkvový šalát (1,3,7) 120,250,120

2. Kuracie prsia zapečené s čučoriedkami a enciánom, ryža, kompót (1,7) 90,100,220,120

3. Kuracie prsia zapečené s čučoriedkami a enciánom, pečené hrušky, kompót (1,7) 90,100,200,120

4. Šúľance s maslom a orechmi, kakao (1,3,7,8) 300,50,70, 0,25L

5. Texaský fazuľový šalát s klobáskou a syrom, pikant.dressing, cer.kaiserka (1,7) 350,30,1ks

Piatok: 17.7.2020

Pol. ragú (1,3,7) 0,35L

1. Roštenka na kežmarský spôsob, halušky (1,3,7) 70,140,200

2. Morčací rezeň „Cordon Bleu“, pečené zemiaky, uhorkový šalát (1,3,7) 120,250,120

3. Morčací rezeň „Cordon Bleu“, svieža zelenina, uhorkový šalát (1,3,7) 120,200,120

4. Špagety s brokolicou a syrovou omáčkou (1,3,7) 250,120,150

5. Mexický šalát s avokádom, dressing, pečivo (1,3,7) 350,30,1ks

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená!

Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59

Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100
Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.

 

 

 

 

Želám Vám dobrú chuť!                                                                                     Zodp.vedúca Bc.                                                                                                                                        Janka Košecká

www.trikostrav.sk