Trikostrav s.r.o. – Jedálny lístok od 20. 8. 2018 do 24. 8. 2018
Pondelok: 20.8.2018
Pol. cesnaková so zemiakmi (1) 0,35L
1. Kuracie prsia na kukurici, ryža, zel.šalát (1) 75,120,220,120
2. Brav. rezeň plnený šunkou, syrom a kápiou, pečené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7) 120,250,50
3. Hov. závitok na spôsob „Csaky“, halušky (1,3,7) 100,140,200
4. Jablká v župane, vanilková omáčka, káva (1,3,7) 300,100,1ks
5. Kelové karbonátky, zemiaková kaša, zel.šalát (1,3,7) 170,250,120
6. Brav. rezeň plnený šunkou, syrom a kápiou, grilovaná zelenina, zel. obloženie (1,3,7) 120,200,50
7. Mix šalát s ementálom, nivou, hroznom a orechmi, dressing, pečivo (1,7,8) 350,30,1ks

Utorok: 21.8.2018
Pol. boršč s mäsom (1,7) 0,35L
1. Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb (1,3,7) 120,300,100
2. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, zemiaky s vňaťou, citrón (1,3,4,7) 100,100,250,1/8
3. Kuracie prsia „Melba“, ryža, kompót (1,7) 100,100,220,120
4. Šúľance s maslom a orechmi, kakao (1,3,7,8) 300,50,70, 0,25L
5. Zemiakové krokety s anglickou zeleninou, bylinkový dip z kys. smotany (1,3,7) 260,200,80
6. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, fazuľkové struky, citrón (1,3,4,7) 100,100,200,1/8
7. Ovocný tanier s kešu orechmi 450

Streda: 22.8.2018
Pol. zeleninový vývar s mušličkami (1,3,9) 0,35L
1. Maďarský guláš, knedľa (1,3,7) 70,200,170
2. Morčací steak na farebnom korení, ryža, zel.šalát (1) 75,100,220,120
3. Bravčové stehno debrecínske, cestovina (1,3,7,9) 70,140,200
4. Zapekané palacinky s tvarohom a hrozienkami, káva (1,3,7) 400,1ks
5. Karfiolový mozoček, zemiaky s vňaťou, ster.uhorka (1,3,7) 200,250,100
6. Morčací steak na farebnom korení, pečená cuketa, zel.šalát (1) 75,100,200,120
7. Šalát „Cézar“ z kuracích pŕs s vajíčkom a krutónmi, dressing, pečivo (1,3,7) 350,30,1ks

Štvrtok: 23.8.2018
Pol. srbská čorba (1) 0,35L
1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky s vňaťou, zel. šalát (1,3,7) 120,250,120
2. Kur. závitok so sušenou rajčinou a feta syrom, ryža, uhorkový šalát (1,7) 90,100,220,120
3. Námornícke mäso, slovenská ryža, ster.uhorka (1,3) 70,120,200,100
4. Slivkové knedle s maslom a grankom, mlieko (1,3,7) 300,50,20, 0,25L
5. Vegetariánske lazane s cuketou, baklažánom a špenátom, zel. šalát (1,3,7) 350,120
6. Kur. závitok so sušenou rajčinou a feta syrom, dusená zelenina, uhorkový šalát (1,7) 90,100,200,120
7. Mozzarellový tanier „Capresse“ s rajčinou a bazalkou, oliv.olej, pečivo (1,7) 360,30,1ks

Piatok: 24.8.2018
Pol. zelerová s krutónmi (1,7) 0,35L
1. Morčacie stehno na rasci, ryža, zel.šalát (1) 75,120,220,120
2. Rybie filé pečené s olivami, zemiaky s vňaťou, citrón (1,4,7) 80,100,250,1/8
3. Bravčový poľský rezeň, zemiaky s vňaťou, šalát z čínskej kapusty (1,3,7) 100,80,250,120
4. Lángoš plnený šunkou a syrom, kečup (1,3,7) 360,50
5. Tofu ihla so šampiňónmi, cherry rajčinou a cuketou, ryža, zel. šalát (1,6) 100,100,220,120
6. Bravčový poľský rezeň, pečená tekvica hokkaidó, šalát z čínskej kapusty (1,3,7) 100,80,200,120
7. Obložená bageta s kuracími kúskami, syrom a zeleninou (1,3,7) 2ks ( á 230 g )

Zmena jedálneho lístka vyhradená! Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59
Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100
Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.
Želám Vám dobrú chuť! Zodp.vedúca Bc. Janka Košecká
www.trikostrav.sk