Piatok: 25.5.2018
Pol. cesnaková so zemiakmi (1) 0,35L
1. Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7) 70,200,170
2. Rybie filé na masle, zemiaková kaša, zel.šalát (1,4,7) 80,100,250,120
3. Španielsky vtáčik, tarhoňa, ster.uhorka (1,3) 90,100,200,100
4. Piškótový rez s tvarohom a mandarínkami, džús (1,3,7) 350, 0,25L
5. Hubové krúpoto s restovaným tofu, zel. šalát (1,7) 320,80,120
6. Španielsky vtáčik, pečená cvikla s rozmarínom, ster.uhorka (1,3) 90,100,200,100
7. Obložená bageta s tuniakom, kukuricou a ľadovým šalátom(1,3,4,7) 2ks (á 230g)

Trikostrav s.r.o. – Jedálny lístok od 28. 5. 2018 do 1. 6. 2018
Pondelok: 28.5.2018
Pol. hŕstková so zeleninou (1,9) 0,35L
1. Kuracie prsia na kukurici, ryža, zel.šalát (1) 75,120,220,120
2. Brav. rezeň plnený šunkou, syrom a kápiou, pečené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7) 120,250,50
3. Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa (1,3,7) 70,200,170
4. Parené buchty s lekvárom a makom, mlieko (1,3,7) 280,50,50, 0,25L
5. Robi plátok zapečený s brokolicou a syrom, ryža, zel.šalát (1,7) 100,100,220,120
6. Brav. rezeň plnený šunkou, syrom a kápiou, grilovaná zelenina, zel. obloženie (1,3,7) 120,200,50
7. Šalát „Cézar“ s údeným lososom a parmezánom, dressing, pečivo (1,3,4,7) 350,30,1ks

Utorok: 29.5.2018
Pol. frankfurtská (1,7) 0,35L
1. Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb 120,300,100
2. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, zemiaky s vňaťou, citrón (1,3,4,7) 100,100,250,1/8
3. Kuracie prsia „Melba“, ryža, kompót (1,7) 100,100,220,120
4. Kysnuté kapustníky so slaninkou, džús (1,3,7) 300, 0,25L
5. Zeleninové rizoto s marinovaným tofu, syr, ster.uhorka (1,6,7) 320,30,100
6. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, fazuľkové struky, citrón (1,3,4,7) 100,100,200,1/8
7. Ovocný tanier s kešu orechmi 450

Streda: 30.5.2018
Pol. zeleninový vývar s mušličkami (1,3,9) 0,35L
1. Maďarský guláš, knedľa (1,3,7) 70,200,170
2. Matejova maškrta z kuracích pŕs, zemiaková kaša, mrkvový šalát (1,3,7) 120,250,120
3. Bravčové hamburské stehno, cestovina (1,3,7,9) 70,140,200
4. Zapekané palacinky s tvarohom a hrozienkami, káva (1,3,7) 400,1ks
5. Karfiolový mozoček, zemiaky s vňaťou, ster.uhorka (1,3,7) 200,250,100
6. Matejova maškrta z kuracích pŕs, pečená cuketa, mrkvový šalát (1,3,7) 120,200,120
7. Grécky šalát so syrom feta, bylinková zálievka, cereálna kaiserka (1,7) 350,30,1ks

Štvrtok: 31.5.2018
Pol. srbská čorba (1) 0,35L
1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky s vňaťou, zel. šalát (1,3,7) 120,250,120
2. Kur. závitok so sušenou rajčinou a feta syrom, ryža, uhorkový šalát (1,7) 90,100,220,120
3. Kastrólová roštenka, chlieb (1) 70,350,100
4. Knedle z tvarohového cesta plnené jahodou, sladká strúhanka, kakao (1,3,7) 300,50,70, 0,25L
5. Špenátový prívarok s volským okom, zemiaky s vňaťou (1,3,7) 200,2ks,250
6. Kur. závitok so sušenou rajčinou a feta syrom, dusená zelenina, uhorkový šalát (1,7) 90,100,200,120
7. Texaský fazuľový šalát s klobáskou a syrom, pikant.dressing, graham.pečivo (1,7) 350,30,1ks

Piatok: 1.6.2018
Pol. zelerová s krutónmi (1,7) 0,35L
1. Morčacie stehno na rasci, ryža, zel.šalát (1) 75,120,220,120
2. Rybie filé pečené s olivami, zemiaky s vňaťou, citrón (1,4,7) 80,100,250,1/8
3. Hovädzí rezeň vo vajíčku, šťuchané zemiaky, uhorkový šalát (1,3,7) 90,100,250,120
4. Lángoš plnený šunkou a syrom, kečup (1,3,7) 360,50
5. Vegetariánske lazane s cuketou, baklažánom a špenátom, zel. šalát (1,3,7) 350,120
6. Hovädzí rezeň vo vajíčku, pečená cvikla, uhorkový šalát (1,3,7) 90,100,200,120
7. Hamburger s mäsom, ľadovým šalátom a rajčinou (1,3,7,10) 2ks ( á 230 g )

Zmena jedálneho lístka vyhradená! Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59
Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100
Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.
Želám Vám dobrú chuť! Zodp.vedúca Bc. Janka Košecká
www.trikostrav.sk