Trikostrav s.r.o. – Jedálny lístok od 21. 10. 2019 do 25. 10. 2019

Pondelok: 21.10.2019
Pol. zelerová s krutónmi (1,7) 0,35L
1. Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7) 70,200,170
2. Matejova maškrta z kuracích pŕs, zemiaková kaša, mrkvový šalát (1,3,7) 120,250,120
3. Matejova maškrta z kuracích pŕs, pečená cuketa, mrkvový šalát (1,3,7) 120,200,120
4. Jablká v župane, vanilková omáčka, káva (1,3,7) 300,100,1ks
5. Kelové karbonátky, zemiaková kaša, zel.šalát (1,3,7) 170,250,120
6. Mix šalát so šunkou, syrom a cherry rajčinou, dressing, cer.kaiserka (1,3,7) 350,30,1ks

Utorok: 22.10.2019
Pol. minestrone so syrom (1,7) 0,35L
1. Hovädzie stehno na spôsob „Stroganoff“, cestovina (1,3,7,10) 70,140,200
2. Morčacie prsia zapečené so syrom niva, ryža, rajčinový šalát (1,7) 90,120,220,120
3. Morčacie prsia zapečené so syrom niva, dusená zelenina, rajčinový šalát (1,7) 90,120,200,120
4. Ryžový nákyp s tvarohom a marhuľami, pomarančový džús (1,3,7) 380, 0,25L
5. Zemiakové placky s ovsenými vločkami, zakysanka (1,3,7) 360, 0,25L
6. Waldorfský šalát s kuracím mäsom, pečivo (1,3,7,8,9) 380,1ks

Streda: 23.10.2019
Pol. zeleninový vývar s mušličkami (1,3,9) 0,35L
1. Pečené kuracie stehno na zbojnícky spôsob, ryža, kompót (1) 120,100,220,120
2. Brav. rezeň s údeným syrom a klobáskou, zemiaky s vňaťou, uhorkový šalát (1,3,7) 120,250,120
3. Brav. rezeň s údeným syrom a klobáskou, svieža zelenina, uhorkový šalát (1,3,7) 120,200,120
4. Hrachová kaša s údeným a restovanou cibuľkou, chlieb (1,7) 350,100,20,100
5. Karfiolový mozoček, zemiaky s vňaťou, ster.uhorka (1,3,7) 200,250,100
6. Cestovinový šalát s tuniakom a kukuricou, cereálna kaiserka (1,3,4,7) 380,1ks

Štvrtok: 24.10.2019
Pol. gulášová srbská (1) 0,35L
1. Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb (1,3,7) 120,300,100
2. Ihla z brav.panenky s pečeňou, slaninkou a cibuľou, ryža, zeleninový šalát (1) 120,100,220,120
3. Ihla z brav.panenky s pečeňou, slaninkou a cibuľou, pečené hokkaidó, zel. šalát (1) 120,100,200,120
4. Široké rezance s tvarohom, ovocie (1,3,7) 390,1ks
5. Vyprážané šampiňóny, zemiaky s vňaťou, tatárska omáčka (1,3,7) 200,250,50
6. Šalát „Cézar“ z kuracích pŕs s vajíčkom a krutónmi, dressing, pečivo (1,3,7) 350,30,1ks

Piatok: 25.10.2019
Pol. fazuľová kyslá so zemiakmi (1,7) 0,35L
1. Morčacie stehno na rasci, ryža, zel.šalát (1) 75,120,220,120
2. Hovädzí rezeň vo vajíčku, šťuchané zemiaky, uhorkový šalát (1,3,7) 90,100,250,120
3. Hovädzí rezeň vo vajíčku, pečená cvikla, uhorkový šalát (1,3,7) 90,100,200,120
4. Vyprážané rybie filé, zemiakovo – cibuľový šalát, citrón (1,3,4,7) 120,300,1/8
5. Slivkové knedle s maslom a grankom, mlieko (1,3,7) 300,50,20, 0,25L
6. Obložená bageta s kuracími kúskami, syrom a zeleninou (1,3,7) 2ks ( á 230 g )

Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100

Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.

Zmena jedálneho lístka vyhradená!

Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59