Jedálny lístok od 21. 8. 2017 do 25. 8. 2017

..

Pondelok: 21.8.2017

Pol. goralská (1,7) 0,35L

1. Kuracie prsia s jarnou zeleninou, ryža, zel. šalát (1) 75,120,220,120

2. Vyprážaný bravčový rezeň, pečené zemiaky, šalát z čínskej kapusty (1,3,7) 120,250,120

3. Hovädzí mexický guláš, hrášková ryža, ster.uhorka (1,7) 70,20,120,220,100

4. Kysnuté kapustníky so slaninkou, džús (1,3,7) 300, 0,25L

5. Kelové karbonátky, zemiaková kaša, zel.šalát (1,3,7) 170,250,120

6. Vyprážaný bravčový rezeň, svieža sezónna zelenina, šalát z čínskej kapusty (1,3,7) 120,200,120

7. Pikantný cícerový šalát s brav.panenkou, vajíčkom a syrom, pečivo (1,3,7) 380,1ks

.

Utorok: 22.8.2017

Pol. rajčinová s ryžou a so syrom (1,7) 0,35L

1. Bravčová tatranská zmes, knedľa (1,3,7) 70,200,170

2. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, zemiaky s vňaťou, citrón (1,3,4,7) 100,100,250,1/8

3. Pečené kuracie stehno na zbojnícky spôsob, ryža, kompót (1) 120,100,220,120

4. Široké rezance s tvarohom, ovocie (1,3,7) 390,1ks

5. Zemiakové placky s ovsenými vločkami, zakysanka (1,3,7) 360, 0,25L

6. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, gril. zelenina, citrón (1,3,4,7) 100,100,200,1/8

7. Ovocný tanier s orechmi (8) 450

.

Streda: 23.8.2017

Pol. zeleninový vývar s mušličkami (1,3,9) 0,35L

1. Ihla z brav.panenky s pečeňou, slaninkou a cibuľou, ryža, zel. šalát (1) 120,100,220,120

2. Matejova maškrta z kuracích pŕs, zemiaková kaša, mrkvový šalát (1,3,7) 120,250,120

3. Hov. závitok na spôsob „Csaky“, halušky (1,3,7) 100,140,200

4. Zapekané palacinky s tvarohom a hrozienkami, káva (1,3,7) 400,1ks

5. Kotlíkový guláš z tekvice hokkaidó s restovaným „Goody foody“, chlieb (1,6) 350,70,100

6. Matejova maškrta z kuracích pŕs, pečená cuketa, mrkvový šalát (1,3,7) 120,200,120

7. Grécky šalát so syrom feta, bylinková zálievka, cereálna kaiserka (1,7) 350,30,1ks

.

Štvrtok: 24.8.2017

Pol. hrachová s párkom (1) 0,35L

1. Sviečková na smotane, knedľa (1,3,7,9) 70,200,170

2. Morčací plátok s mozzarelou a rajčinou, ryža, zel. šalát (1,7) 100,100,220,120

3. Bravčový poľský rezeň, zemiaky s vňaťou, zel. šalát (1,3,7) 100,80,250,120

4. Lekvárové pirohy so sladkou strúhankou, mlieko (1,3,7) 300,50,50, 0,25L

5. Tortilla plnená mix zeleninou a pikant. „Goody foody“, cesnakový dip (1,3,6,7) 360,50

6. Morčací plátok s mozzarelou a rajčinou, fazuľkové struky, zel. šalát (1,7) 100,100,200,120

7. Cestovinový šalát z kuracích pŕs s brokolicou a kukuricou, pečivo (1,3,7) 380,1ks

.

Piatok: 25.8.2017

Pol. špenátová mliečna s krutónmi (1,3,7) 0,35L

1. Krokety z rybieho filé, citrónová omáčka, zemiaky s vňaťou, zel.šalát (1,3,4,7) 120,120,250,120

2. Kurací závitok so špargľou, šunkou a syrom, ryža, uhorkový šalát (1,7) 90,100,220,120

3. Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, knedľa (1,3,7) 90,50,200,170

4. Šúľance s maslom a orechmi, kakao (1,3,7,8) 300,50,70, 0,25L

5. Vyprážaný karfiol, zemiaky s vňaťou, tatárska omáčka (1,3,7) 200,250,50

6. Kurací závitok so špargľou, šunkou a syrom, dusená zelenina, uhorkový šalát (1,7) 90,100,200,120

7. Obložená bageta s kuracími kúskami, syrom a zeleninou (1,3,7) 2ks ( á 230 g )

.

Zmena jedálneho lístka vyhradená!

Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59

Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100

Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.

Želám Vám dobrú chuť! Zodp.vedúca Bc. Janka Košecká

www.trikostrav.sk