Page

Aktuálne týždňové menu

1

Jedálny lístok od 14. 6. 2021 do 18. 6. 2021

Vážení klienti, od 31.5.2021 Vás radi privítame v znovu otvorenej prevádzke Lunchtime v čase od 11:00 do 12:30. 

Svoje objednávky môžete nahlásiť deň vopred do 12:30 na tel. číslo

0904 816 105.

Cena menu 4,30 eur.

Tešíme sa na Vás.

 

Pondelok: 14.6.2021

Pol. rajčinová s ryžou a so syrom (1,7) 0,35L

  1. Hovädzie stehno na spôsob „Stroganoff“, cestovina (1,3,7,10) 70,140,200
  2. Kuracie rolky so zeleninou, ryža, hlávkový šalát (1,7) 100,100,220,120
  3. Kuracie rolky so zeleninou, pečená cuketa, hlávkový šalát (1,7)                     100,100,200,120
  4. Zapekaná brokolica so syrom, zemiaky s vňaťou, zel. šalát (1,3,7) 260,250,120
  5. Ľahký zeleninový šalát s tofu, fit chlebík (6,7) 380,1ks

Utorok: 15.6.2021

Pol. frankfurtská (1,7) 0,35L

  1. Pečené kuracie stehno na zbojnícky spôsob, ryža, kompót (1) 120,100,220,120
  2. Brav.drevorubačský rezeň s volským okom, pečené zemiaky, uhorkový šalát (1,3) 70,1ks,100,250,120
  3. Brav.drevorubačský rezeň s volským okom, zelerové hranolky, uhorkový šalát (1,3,9) 70,1ks,100,200,120
  4. Trhanec s jablkovým pyré, ovocie (1,3,7) 300,100,1ks
  5. Zemiakový šalát s gréckym jogurtom, lososom a limetkou (7,4,10,11) 380

Streda: 16.6.2021                                                                         

Pol. slepačí vývar s rezancami (1,3,9) 0,35L

  1. Bravčové hamburské stehno, knedľa (1,3,7,9) 70,200,170
  2. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, zemiaky s vňaťou, citrón (1,3,4,7) 100,100,250,1/8
  3. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, dusená zelenina, citrón (1,3,4,7)                         100,100,200,1/8
  4. Špagety s brokolicou a syrovou omáčkou (1,3,7) 250,120,150
  5. Mix šalát so šunkou, syrom a cherry rajčinou, dressing, cer.kaiserka (1,3,7) 350,30,1ks

Štvrtok: 17.6.2021

Pol. ragú (1,3,7) 0,35L

  1. Francúzske zemiaky, zel.šalát (1,3,7) 350,120
  2. Viedenská roštenka, ryža, rajčinový šalát (1) 70,120,220,120
  3. Viedenská roštenka, fazuľkové struky, rajčinový šalát (1)                                           70,120,200,120
  4. Kapustné fliačky so škoricou, jablkový džús (1,3,7) 300, 0,25L
  5. Tuniakový šalát s cícerom a cherry paradajkami, dressing, cer.kaiserka (1,3,4)    350,30,1ks

Piatok: 18.6.2021                                                                          

Pol. cícerová so širokými rezancami (1,3) 0,35L

  1. Hydinové rizoto so syrom, ster.uhorka (1,7) 320,30,100
  2. Bravčové soté v zemiakovej placke, cviklový šalát (1,3) 70,130,200,120
  3. Bravčové soté, cuketové placky, cviklový šalát (1,3) 70,130,200,120
  4. Krokety z rybieho filé, citrónová omáčka, zemiaky s vňaťou, zel.šalát (1,3,4,7) 120,120,250,120
  5. Šalát „Cézar“ s údeným lososom a parmezánom, dressing, cer.kaiserka (1,3,4,7) 350,30,1ks
Zmena jedálneho lístka vyhradená

Informácie

Alergény

Výnos

Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100

Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.
Želám Vám dobrú chuť! Zodp.vedúca Bc. Janka Košecká
www.trikostrav.sk

Zmena jedálneho lístka vyhradená!

Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59

Enter your keyword