Page

Aktuálne týždňové menu

1

Jedálny lístok od 19. 4. 2021 do 23. 4. 2021

Vážení klienti, od 3.3.2021 bude prevádzka Lunchtime v prevádzke podľa aktuálnych nariadení ÚVZ SR.

Okienkový výdaj balenej stravy, v čase od 11:00 do 12:00.

Svoje objednávky môžete volať deň vopred do 12:00 na tel. číslo

0904 816 105.

Cena menu zo sebou 4,30 eur.

Ďakujeme za pochopenie.

 

Pondelok: 19.4.2021

Pol. špenátová mliečna s krutónmi (1,3,7) 0,35L

  1. Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb (1,3,7) 120,300,100
  2. Kurací steak na farebnom korení, ryža, šalát z čínskej kapusty (1) 75,100,220,120
  3. Kurací steak na farebnom korení, pečená cuketa, šalát z čínskej kapusty (1)        75,100,200,120
  4. Zapekané cestoviny so zeleninou a syrom, zeleninový šalát (1,3,7)                       350,120
  5. Mix šalát z bulguru, špargle, enciánu a vlaš.orechov, dressing, cer. kaiserka (1,3,7,8) 350,30,1ks

 

Utorok: 20.4.2021

Pol. hŕstková so zeleninou (1,9) 0,35L

  1. Kuracie prsia „Melba“, ryža, kompót (1,7) 100,120,220,120
  2. Brav.pastiersky rezeň, pečené zemiaky, uhorkový šalát (1,3,7) 90,100,250,120
  3. Brav.pastiersky rezeň, zelerové hranolky, uhorkový šalát (1,3,7,9) 90,100,200,120
  4. Pečené buchty s lekvárom, mlieko (1,3,7) 300, 0,25L
  5. Cestovinový šalát s tuniakom a kukuricou, pečivo (1,3,4,7) 380,1ks

Streda: 21.4.2021                                                                         

Pol. hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,7,9) 0,35L

  1. Bravčový belehradský rezeň, paprikové zemiaky, ster.uhorka (1) 70,120,250,100
  2. Viedenská roštenka, ryža, uhorkový šalát (1) 70,120,220,120
  3. Viedenská roštenka, cviklovo- mrkvový šalát (1)                                                        70,120,200
  4. Mliečna ryža s grankom, ovocie (7) 400,1ks
  5. Šalát s rukolou, balkánskym syrom a avokádom, dressing, cer.kaiserka (1,3,7) 350,30,1ks

 

Štvrtok: 22.4.2021

Pol. srbská čorba (1) 0,35L

  1. Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa (1,3,7) 70,200,170
  2. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, zemiaky s vňaťou, citrón (1,3,4,7) 100,100,250,1/8
  3. Tilapia na „florentínsky“ spôsob, dusená zelenina, citrón (1,3,4,7)                         100,100,200,1/8
  4. Cuketa a šampiňóny na rajčiakoch s tarhoňou a syrom (1,3,7) 320,20
  5. Šalát „Cézar“ z kuracích pŕs s vajíčkom a krutónmi, dressing, pečivo (1,3,7) 350,30,1ks

 

Piatok: 23.4.2021                                                                          

Pol. šošovicová kyslá so zemiakmi (1,7) 0,35L

  1. Soté z bravčového stehna na šampiňónoch, ryža, zel.šalát (1) 70,120,220,120
  2. Morčací rezeň moravský, pečené zemiaky, uhorkový šalát (1,3,7) 120,250,120
  3. Morčací rezeň moravský, svieža zelenina, uhorkový šalát (1,3,7) 120,200,120
  4. Bryndzové pirohy so slaninkou, zakysanka (1,3,7) 300,80,20, 0,25L
  5. Jarný šalát s pohánkou, reďkovkami a mätou, (3,6,7)       380
Zmena jedálneho lístka vyhradená

Informácie

Alergény

Výnos

Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100

Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.
Želám Vám dobrú chuť! Zodp.vedúca Bc. Janka Košecká
www.trikostrav.sk

Zmena jedálneho lístka vyhradená!

Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59

Enter your keyword