Page

Aktuálne týždňové menu

1

Jedálny lístok od 10. 6. 2019 do 14. 6. 2019

Pondelok: 10.6.2019
Pol. rajčinová s ryžou a so syrom (1,7) 0,35L
1. Bravčové stehno debrecínske, cestovina (1,3,7,9) 70,140,200
2. Kurací rezeň v špenátovom cestíčku, pečené zemiaky, uhorkový šalát (1,3,7) 120,250,120
3. Kurací rezeň v špenátovom cestíčku, svieža zelenina, uhorkový šalát (1,3,7) 120,200,120
4. Lievance s džemom a tvarohom, kakao (1,3,7) 300,50,80, 0,25L
5. Zapekaná brokolica so syrom, zemiaky s vňaťou, zel. šalát (1,3,7) 260,250,120
6. Mix šalát s ementálom, nivou, hroznom a orechmi, dressing, pečivo (1,7,8) 350,30,1ks

Utorok: 11.6.2019
Pol. bryndzová so zemiakmi (1,7) 0,35L
1. Kuracie prsia na kukurici, ryža, zel.šalát (1) 75,120,220,120
2. Pstruh na tatranský spôsob, šťuchané zemiaky s cibuľkou, citrón (1,4,7) 120,100,250,1/8
3. Pstruh na tatranský spôsob, grilovaná zelenina, citrón (1,4,7,9) 120,100,200,1/8
4. Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, knedľa (1,3,7) 90,50,200,170
5. Kysnutý kakaový závin, ovocie (1,3,7) 300,1ks
6. Ovocný tanier 450

Streda:12.6.2019
Pol. zeleninový vývar s mušličkami (1,3,9) 0,35L
1. Azu po tatársky, tarhoňa, ster.uhorka (1) 70,120,200,100
2. Morčacie prsia zapečené so syrom niva, ryža, rajčinový šalát (1,7) 90,120,220,120
3. Morčacie prsia zapečené so syrom niva, dusená zelenina, rajčinový šalát (1,7) 90,120,200,120
4. Žemľovka s tvarohom a jablkami, džús (1,3,7) 390, 0,25L
5. Vyprážaný karfiol, zemiaky s vňaťou, tatárska omáčka (1,3,7) 200,250,50
6. Grécky šalát so syrom feta, bylinková zálievka, cereálne pečivo (1,7) 350,30,1ks

Štvrtok: 13.6.2019
Pol. hrachová s párkom (1) 0,35L
1. Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7) 70,200,170
2. Viedenská roštenka, ryža, uhorkový šalát (1) 70,120,220,120
3. Viedenská roštenka, pečená cvikla, uhorkový šalát (1) 70,120,200,120
4. Králičia pečeň v cestíčku, pečené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) 120,250,50
5. Šampiňóny na smotane, cestovina (1,3,7) 100,140,200
6. Mix šalát z kuracích pŕs s rajčinou a camembertom, dressing, pečivo (1,7) 350,30,1ks

Piatok: 14.6.2019
Pol. goralská (1,7) 0,35L
1. Hydinové rizoto so syrom, ster.uhorka (1,7) 320,30,100
2. Brav. mexický rezeň, šťuchané zemiaky, zel. šalát (1,7) 100,100,250,120
3. Brav. mexický rezeň, fazuľkové struky, zel. šalát (1,7) 100,100,200,120
4. Rybie filé na kúpeľný spôsob, zemiaková kaša, zel.šalát (1,4,7) 100,100,250,120
5. Syrové dukáty, zemiaky s vňaťou, tatárska omáčka (1,3,7) 120,250,50
6. Hamburger s mäsom, ľadovým šalátom a rajčinou (1,3,7,10) 2ks ( á 230 g )

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Informácie

Alergény

Výnos

Podľa výnosu MP a MZ SR č. 2319/2007 – 100

Rozdelenie alergénov do skupín : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách viac ako 10mg/kg, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Jedlá podávané u nás môžu obsahovať alergény č. 1. – 14.
Želám Vám dobrú chuť! Zodp.vedúca Bc. Janka Košecká
www.trikostrav.sk

Zmena jedálneho lístka vyhradená!

Kontakt na tel. čísle – pevná linka – fax, 046 / 542 37 59

Enter your keyword