News

Kedy sa vám oplatí zriadiť vlastnú výdajňu stravy priamo vo vašom podniku?

Rozmýšľate, prepočítavate a stále sa neviete dopracovať k uspokojivému výsledku? Skúste jednoduchú, zato overenú metódu kladov a nedostatkov. Pomôžeme vám pozitívnejšou časťou a zhrnuli sme situácie, kedy sa oplatí investovať do výdajne stravy priamo vo vašom podniku. Určite objavíte aj iné, vychádzajúce z vašich konkrétnych potrieb a možností, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa, ako doplniť energiu a posilniť vašich zamestnancov počas pracovnej doby a vyriešiť tým dilemu stravovania zamestnancov.

Kolozvarska-kapusta-s-robi-masom

Zdroj obrázku: Archív Trikostrav

 

Vlastná výdajňa stravy v podniku

  • stredný a veľký podnik
  • viete využiť jedáleň aj na iné aktivity ako je závodné stravovanie
  • prípadne máte k dispozícii miestnosť so zázemím, ktorú môžete využiť aj na servírovanie stravy
  • máte k dispozícii zamestnancov na čiastočný pracovný úväzok, brigádnikov, prípadne nevyťažených zamestnancov
  • váš podnik sa nachádza mimo možností závodného stravovania (mimo centra, v priemyselnej zóne, v obci a pod.)
  • môžete poskytnúť stravovanie aj zamestnancom z okolitých firiem

Ak máte aspoň niektoré z uvedených možností a vaše kalkulácie hovoria za, pouvažujte nad zriadením vlastnej výdajne stravy. Ušetríte tým čas zamestnancom, zvýšite ich komfort a získate aj mnohé iné výhody, ktoré závodné stravovanie priamo v podniku ponúka.

Ak potrebujete poradiť s ďalšími detailmi, kontaktujte nás, radi vám poradíme.

tk

Podobné články

Enter your keyword